DoAll Light - Machine Vision Osvetlenie

2 minutes reading time
utorok 16. 7. 2024 |Katarína Marko |Archiv

DoAll Light - Machine Vision Osvetlenie  -
DoAll Light

Prelomové riešenie pre automatizované inšpekcie v regióne CEE od nášho partnera Smart Vision Lights. Trifid Automation prináša inovatívne osvetlenie DoAll Light našim cteným zákazníkom v regióne strednej a východnej Európy (CEE).

Toto patentované, komplexné riešenie stanovuje nový štandard pre osvetlenie machine vision a automatizované inšpekcie, ponúkajúc neporovnateľnú flexibilitu a efektivitu.

Osvetlenie DoAll Light integruje šesť rôznych svetiel do jediného multifunkčného produktu. S každým DoAll získate prístup k kopulovému svetlu, svetlu s nízkym uhlom pre tmavé polia, svetlu so stredným uhlom pre tmavé polia, RGBW prstencovému svetlu, štvorkvadrantovému prstencovému svetlu a NIR prstencovému svetlu. Táto komplexná kombinácia zaisťuje, že máte ideálne osvetlenie pre akúkoľvek úlohu inšpekcie.

Ideálne pre širokú škálu aplikácií — od veľkoobjemovej montáže automobilov až po zložité elektronické inšpekcie — osvetlenie DoAll Light exceluje v prostrediach, kde je rozhodujúce presné osvetlenie. Jeho kompaktná veľkosť a integrovaný držiak kamery ho robia vynikajúcim riešením pre úzke priestory robotických pracovísk, čím zaisťuje bezproblémovú integráciu do vašich existujúcich systémov.

Pre našich zákazníkov v regióne CEE predstavuje model DoAll Light významný pokrok v technológii inšpekcie. Poskytuje správne svetlo pre akýkoľvek povrch, povrchovú úpravu alebo uhol, čím zaisťuje optimálny výkon a spoľahlivosť. Výberom DoAll môžete ľahko spravovať viacero inšpekcií, zjednodušiť svoje procesy a zlepšiť presnosť svojich inšpekcií.

Zažite budúcnosť automatizovaných inšpekcií s osvetlením DoAll, teraz dostupným cez Trifid Automation. Ak hľadáte spoľahlivé riešenie pre machine vision, kontaktujte nás ešte dnes, aby ste sa dozvedeli viac o tom, ako tento inovatívny produkt môže transformovať vaše inšpekčné procesy a zvýšiť vašu prevádzkovú efektivitu.

 

Quality Managment System standard
ISO 9001:2015

KONTAKTUJTE NÁŠ PREDAJNÝ TÍM