Pripojte sa k Trifid Automation na veľtrhu práce STU FEI 13. novembra 2024: Kariérne príležitosti v oblasti machine vision


nedeľa 29. 9. 2024 |Archiv

Náš tím sa zúčastní nadchádzajúceho veľtrhu práce STU FEI JobFair 2024, ktorý je popredným kariérnym podujatím na Fakulte elektrotechniky a informatiky (FEI) STU v Bratislave. S viac ako 20-ročnou tradíciou ponúka tento event jedinečnú platformu pre študentov, aby sa spojili s lídrami v priemysle. Toto podujatie vnímame ako možnosť predstavenia našej spoločnosti osobným a neformálnym spôsobom.

Prečo nás navštíviť?

Zoznámte sa s naším tímom:

  • Náš Managing Director: Juraj prináša do našej spoločnosti svieži a progresívny prístup. Teší sa na diskusiu o našich projektoch a o tom, ako formujeme technológiu.
  • Špecialistka: Naša špecialistka Mariya je inšpiratívna osobnosť nielen pre mladé ženy v high tech. Jej šikovnosť a odborné znalosti ukazujú možnosti v IT a je vzorom aj pre dievčatá, ktoré zvažujú budúcu kariéru v technológiách.
  • Talentovaný profesionál: Juraj prináša do našej práce nové perspektívy a nadšenie. Je ukážkovým príkladom toho, ako podporujeme talentovaných jednotlivcov a poskytujeme príležitosti na rast a výsledky.

Čo môžete očakávať

  • Špičkové technológie: Zoznámte sa s pokročilými technológiami a inovatívnymi projektmi, ktoré vyvíjame.
  • Kariérne možnosti: Od machine vision po vesmírnu tematiku. Spoločne zistime, ako sa vieme dopĺňať.
  • Stretnutie s odborníkmi: Stretnite sa s naším tímom a získajte pohľad na to, ako technické firmy ako naša prinášajú zmeny.

Buďte súčasťou našej firmy

Tešíme sa na stretnutie s talentovanými študentmi a nadšenými jednotlivcami, ktorí sú zapálení pre technológie a inovácie. FEI JobFair je skvelou príležitosťou vidieť, ako sa môžete stať súčasťou našich inovatívnych projektov a prispieť k vývoju v oblasti machine vision.

Pridajte sa k nám túto jeseň na FEI JobFair 13. novembra 2024 – Tešíme sa na vás!