Naše partnerstvo so Smart Vision Lights


sobota 10. 8. 2024 |Archiv

Naše partnerstvo so Smart Vision Lights
Tím Smart Vision Lights - The Automate Show and Conference, USA

Automatizácia nie je len budúcnosť. Je tu a teraz—a bola aj na výstave Automate v Chicagu, kde sme okrem iného navštívili aj kolegov zo Smart Vision Lights v máji 2024. Ako najväčšie podujatie v oblasti robotiky a automatizácie v Severnej Amerike bolo práve toto miesto pre každého, kto pracuje s automatizáciou alebo sa o ňu zaujíma. V spoločnosti Trifid Automation sa úprimne tešíme z úspechu nášho dlhodobého partnerstva so Smart Vision Lights. Aj napriek skromným začiatkom je už niekoľko rokov táto spolupráca dôležitá práve pri poskytovaní špičkových riešení v oblasti machine vision v strednej a východnej Európe. 

Primárne aspekty 

  • Naša Úloha: Sme distribútor pre Smart Vision Lights v strednej a východnej Európe
  • Ponuka: Pokročilé osvetľovacie riešenia, ktoré vylepšujú systémy machine vision

Marketingová a technická spolupráca

S potešením oznamujeme, že naša spolupráca pokračuje aj spoločnými marketingovými aktivitami a kolaboráciou na nových projektoch.

Okrem iného sa spoločne zúčastníme na nadchádzajúcej výstave v Nemecku. Náš partner Smart Vision Lights nás privíta na svojom stánku, kde nám umožní prezentáciu našich riešení. Túto spoluprácu obe strany vnímajú ako solídnu príležitosť ukázať pridanú hodnotu nášho partnerstva a spoločný záväzok kontinuálne napredovať, aj v technickej spolupráci. Detaily o tom, čo Stuttgart konkrétne prinesie s vami budeme priebežne zdieľať. Sledujte nás!

Aby sme poskytli viac informácií o našej úspešnej spolupráci, porozprávali sme sa aj s Nickom Doornbos, obchodným riaditeľom v centrále Smart Vision Lights v štáte Michigan, USA.

Nick sa s nami podelil o tieto myšlienky:

"Naše partnerstvo s Trifid Automation je vzorom úspechu a inovácií. Ich úloha ako nášho distribútora v strednej a východnej Európe sa ukázala opodstatnená a potvrdila správnosť nášho rozhodnutia. Spoluprácu s odborníkmi v Trifid Automation považujeme za privilégium a tešíme sa aj na prezentáciu na výstave v Stuttgarte už v októbri. Aj táto rozšírená spolupráca je dôkazom nášho seriózneho záväzku dodávať špičkové produkty a neustále vylepšovať priemyselné riešenia."

 

Úprimné poďakovanie našim zákazníkom a partnerom

V Trifide by sme radi zároveň poďakovali našim zákazníkom a partnerom za dôveru, ktorá je integrálnou súčasťou nášho úspechu so Smart Vision Lights.

A na čo sa ďalej tešíme?

  • Pokračujúca cesta úspechu: Úzka spolupráca so Smart Vision Lights aj v technických riešeniach
  • Inovácie: Viac špičkových riešení a spokojných zákazníkov

Nová sekcia vzdelávacích materiálov na našej webovej stránke

S potešením oznamujeme spustenie našej novej školiacej sekcie, ktorá umožňuje sledovať tréningové videá a iné materiály pripravené našimi partnermi. Tie budú postupne na stránke pribúdať aj spolu s ďalšími produktovými popismi a ukážkami konkrétnych aplikácii.

Našim zákazníkom ešte raz ďakujeme a zostávame vaším spoľahlivým zdrojom pre produkty Smart Vision Lights v našom regióne. V prípade poradenstva sa na nás neváhajte obrátiť. V rámci našich rozsiahlych odborných skúseností spoločne určite nájdeme vhodné riešenie.

Sme tu pre vás - ďakujeme!